Category Archives: Uncategorized

SMZ Catering

PIL dapat tugasan untuk masak majlis di Masjid Wan Mat Saman Kajang. Bukan dapat tender masak ye cuma tolong masak je. Semalam (Sabtu) sampai je Kajang terus masuk dapur. Pagi ni (Ahad) sambung masak pukul 10.00 pagi siap.

Layan gambo ye…


Gulai daging


Telur sambal


Sayur kobis

– Posted using BlogPress from my iPhone

Tinggalkan komen

Filed under Uncategorized

Sidang Media Diploma Showcase

Sidang media Diploma Showcase 2011 : Here and Now

Dirasmikan Oleh Prof Madya Abdul Razak Haji Mohaideen.

Bertempat di Dewan Bankuet, Menara DBP.

Tarikh : 11 Mac 2011
Masa : 3.30 petang


Prof Madya Abdul Razak Mohaideen, Dekan Fakulti Seni Artistik, UiTM


Prebiu teater Hujung Dunia


Teater Hujung Dunia


Prebiu Teater Plastik Hitam


Prebiu Teater Mozek


Prebiu Teater Datuk Harimau

Saksikan Teater ini pada 7 – 14 April 2011 di Auditorium DBP.

– Posted using BlogPress from my iPhone

Tinggalkan komen

Filed under Uncategorized

Testing

Percubaan…. 1, 2, 3…
Baru tau ada benda ni…
Senang la sikit nak update haha..
Konon jela… Kalau malas tetap malas jugak :p

Selamat berhujung minggu dan Selamat cuti sekolah. Suka la anak aku Diha tu…

– Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Kuala Lumpur

Tinggalkan komen

Filed under Uncategorized

Kenduri kawin

Musim kenduri kawin dah bermula… Hari ni je ada 2 jemputan… Tak tau lah dapat memenuhi semua jemputan ke tidak hehe…

Layan gambo yang berkobar-kobar nak pi kenduri kawin

Tinggalkan komen

November 27, 2010 · 2:20 pm

Anak bujang ku sorang nih

Wah tajuk panjang hehehe… sebenarnya takde ape pon. Tengah counting day untuk Birthday Afiq yang pertama. Dah 1 tahun anak bujang ku… layan jela gambar secara random hehehe…

Cara baru dia tido…

masak sambil merasa… rasa patung hehehe

Arrrghhhh… makan budak…

Best betul dapat tdo camni hehehe….

Chelsea… Chelsea… comotnya adik…

6 Komen

Filed under Uncategorized

Video kawin

Jom layan video kawin adik ipar aku.

Tinggalkan komen

Filed under Famili

M.A.L.A.S.

Sindrom biasa yang semua akan lalui huahuahua… bersarang tebuan terus blog aku ni. Baru je lepas kenduri adik ipar aku. penat pon tak hilang lagi ni. Pasangan mempelai pon dah berada di Bali huhuhu… I need vacation… tak sabar nak tunggu bulan Mei 2009. layan je la gambar sekeping ni… kenduri aritu tak sempat nak pegang camera… tunggu jela gambar dari our pro photog kay. Enjoy your day… will update later.

2637_57239222598_657787598_1519809_4498833_n1

Afiq serius…

2 Komen

Filed under Uncategorized