Anak bujang ku sorang nih

Wah tajuk panjang hehehe… sebenarnya takde ape pon. Tengah counting day untuk Birthday Afiq yang pertama. Dah 1 tahun anak bujang ku… layan jela gambar secara random hehehe…

Cara baru dia tido…

masak sambil merasa… rasa patung hehehe

Arrrghhhh… makan budak…

Best betul dapat tdo camni hehehe….

Chelsea… Chelsea… comotnya adik…

Advertisements

6 Komen

Filed under Uncategorized

6 responses to “Anak bujang ku sorang nih

  1. aku paling suka gaya afiq wat mulut cam ikan tu… fiq… ikut saperla ko ni ek.. baba buat cam tu dulu kot

  2. aida

    lama x menyinggah kat sini… dah setahun ropanya anak bujang tu….

  3. Wak_JoyoSintono

    Bai, xaci la ko suh anak ko pilih Chelsea time dia kecik2. Kesian dia. Kalo Liverpool ok gak. Bai, mana post besday ko?Xkan lupa nak post kot.

  4. tula pasal.. lama dh takde entry…

    tekak je yg sakit… bukannye tangan or jari jemari kan???

  5. aku da agak dah.. awal2 je semangat buat entry.. skang tade dahhhhh

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s