M.A.L.A.S.

Sindrom biasa yang semua akan lalui huahuahua… bersarang tebuan terus blog aku ni. Baru je lepas kenduri adik ipar aku. penat pon tak hilang lagi ni. Pasangan mempelai pon dah berada di Bali huhuhu… I need vacation… tak sabar nak tunggu bulan Mei 2009. layan je la gambar sekeping ni… kenduri aritu tak sempat nak pegang camera… tunggu jela gambar dari our pro photog kay. Enjoy your day… will update later.

2637_57239222598_657787598_1519809_4498833_n1

Afiq serius…

Advertisements

2 Komen

Filed under Uncategorized

2 responses to “M.A.L.A.S.

  1. aida

    lama x jengok blog nie… semoga sihat seisi sekeluarga !

  2. ponat? mcm2 ko buat, mana tk penat 🙂

    sbelum cuti, langsaikan segala utang kerja dulu ek. kang tk pasal2 kena panggil naik keje

    uiiiiiiiiii.. itu bukan serius cheng.. itu tanda mcm nk makan kamera jer hehehe

    apesal afiq putih dr baba nye ek.. babanya itam aaaa

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s