Monthly Archives: Mac 2009

Video kawin

Jom layan video kawin adik ipar aku.

Tinggalkan komen

Filed under Famili

M.A.L.A.S.

Sindrom biasa yang semua akan lalui huahuahua… bersarang tebuan terus blog aku ni. Baru je lepas kenduri adik ipar aku. penat pon tak hilang lagi ni. Pasangan mempelai pon dah berada di Bali huhuhu… I need vacation… tak sabar nak tunggu bulan Mei 2009. layan je la gambar sekeping ni… kenduri aritu tak sempat nak pegang camera… tunggu jela gambar dari our pro photog kay. Enjoy your day… will update later.

2637_57239222598_657787598_1519809_4498833_n1

Afiq serius…

2 Komen

Filed under Uncategorized