Suatu masa dahulu part 1

Aku ni kalau stress terbalik pulak rajin update blog. Kan dulu aku ada berjanji nak letak gambo kawin aku. Selak album lama terjumpa dengan album amik kat studio. Kalau dulu takde outdoor shooting so kitaorang amik studio shooting. Kire time ni kalau nak kawin takde shooting dalam studio tak glam la gitu hehe…  Studio ni kat jalan Ipoh dan amik masa 1 hari untuk shooting. Start kol 9 pagi habis dalam kol 4 petang gitu. Fhew… korang layan jelah gambo ni. Aku tengok balik dengan bini aku nak pecah perut aku ketawa (tapi korang jangan gelak basau-besau kantoi kat bos nanti).

Pakaian pengantin Melaka.

Ni pakaian negeri mana aku tak tau, apsal muke aku macam orang baru bangun tido hehehe…

Sudah jangan gelak lebih-lebih hehehe…

Muke aku macam pak arab betul kan hehehe…

Ni bergambar masa musim spring kat Eropah.

Bergambar kenangan selepas konvo kat Itali.

Advertisements

17 Komen

Filed under Uncategorized

17 responses to “Suatu masa dahulu part 1

  1. ahahhahhahahahahha gelak dulu ehh..

    ko ni tak sabo2 nak update ehh.. pastu kang berbulan x update..

    gambo baju hijau songket tu cam baju kawen aku lah..

    aku xde pon gambo studio.. nanti nak pi buat jugak la ..

  2. cheng1979

    janji – ko nak buat? hahaha buat jangan tak buat sok bleh share dengan anak cucu. ko try stress sekali bayak idea nk menulis kuar mencurah-curah macam air terjun.

  3. aida

    haaaaaa… adeh ! senyum sorang kak aida… gambar no. 3 tu kelakar. teringat masa anak2 kecik dulu, bila tengok gambar kawin kak aida, dia org tanya, nape masa mak kawin kak long ngan adik x der ? Jenuh nak jawab !

  4. Sekarang ni boleh je ambil gambar semula. Saje buat kenangan gambar kahwin selepas kahwin. Ramai yang dah buat sebab tak puas hati dengan gambar dulu-dulu.

    Yang penting kenangan itu sangat manis. Macam gula. [Bukan madu tau]

  5. cheng1979

    Kak Aida – Diha pon ade tanya tapi dia jawab sendiri “mama Diha mana? ooo Diha kat rumah nenek eh” kitaorang yekan jela hehehe…

    Bayan – boleh ke nak amik balik gambar tu? muat ke agaknya pakai baju pengantin ni hehehe… rasa macam dah naik 2-3 kali ganda nih.

  6. Lu nak amik boleh je bai… gwe ada ..cik panda ada boleh tolong shoot….

    cakap je mana … kat padang rumput UPM tu pun ok gak tu

  7. pergh dari 9 pg – 4 ptg fuuuh hebat… aku tak ada lagi gambar2 mcm ni…

  8. ahaha, me chuckle a bit.. tapi memang nostalgia tewwww..

  9. art

    ha ha kalau lu konvo kat Italy, maknanya gua dengan dak2 periuk nasik ganas pun konvo kat Italy jugak ar kan….

    Giler…dah 5 tahun korang kawen eh, teringat zaman korang bercinta naik moto pergi makan kat Serdang

  10. mat4nira

    Perghh…caya lah….

  11. cikpanda

    hahahahahahahahahaha..giler lawak siottt pics ko ni..speshly pic nombor 3..memang betul ko ni org melaka peranakan baba dan nyonya.. 🙂

  12. cheng1979

    freak – fuh UPM tuh mau budak-budak UPM lalu berenti tengok ingat ade pengambaran drama.

    gerektua – yup 9 pagi – 4 petang siap tapau nasik makan kat studio.

    en_me – memang nostalgia… sekarang ade lagi ke tidak agaknya orang amik gambar camni.

    art – kita kan konvo kat italy hahaha… nanti aku taruk gambar konvo last batch pakai baju hijau.

    mat4nira – caya jangan tak caya.

    cikpanda – lenguh tu pegang tulisan cina tu. kena stay camtu dalam 30 saat beb.

  13. Salam,

    Kenangan itu indah… Posting byk2 YB… kerja stress… tp bila tgk gambar tu, senyum leh sampai kt telinga hehehe

    Wslm

  14. cheng1979

    aemy – biasalah blog le tempat menghilangkan stress… ade part 2 nanti upload tngah mencari gambo nak snap balik.

  15. Salam,

    YB jgn sampai tk wat keje plak ek

    Wslm

  16. u’ve been tag.. check my blog..

  17. Salam,

    entri baru tkde ke YB?

    Wslm

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s