Rambut Diha yang baru…

Esok 5/1/09 Diha akan ke sekolah tadika. Awal dia dah tido tu hehehe… bagus-bagus sok senang sket nak bagun ke sekolah. Petang tadi pi Great Estern Mall gunting rambut dia. Sian pulak orang yang jaga anak aku tu nak siapkan dia. Jadi kami bersetuju untuk gunting rambut Diha pendek. Mula-mula pi saloon murah. Harga baru RM 12 je tapi hasilnya begitu menghampakan. Jadinya kami pi saloon mahal sikit (sikit ke hehehe) dan hasilnya begitu mempesonakan. Sayang jugak dengan rambut dulu dia tu tp takpelah sok panjang balik.

Hasil gunting rambut kat saloon murah. Nampak mengembang je…

Gunting kat saloon mahal sikit. Puas hati kami berdua hehehe

Advertisements

11 Komen

Filed under Famili

11 responses to “Rambut Diha yang baru…

  1. aida

    Selamat menempuh alam persekolahan Diha. Belajar rajin2 ye… wah cantiklah rambut Diha

  2. Hahaha macam rambut aku je masa masuk tadika..

    good luck to Diha.. jgn nanges kat skolah..

  3. cheng1979

    aida – kak dia dah ke sekolah lain dah huhu pasal transport very the hampeh.

    Janji – dia tak nanges pon. ko dulu nanges ke?

  4. rambut budak nakal …muehehehe

  5. aku x hengat la aku nangis ke tak. Tapi aku ingat aku suka amek barang2 org lain letak lam beg aku.. ahahaha

    • cheng1979

      Duke – biasalah cam bapak dia jugak nakal masa kecik-kecik.

      Janji – wow nasib aku tak satu sekolah dengan ko…

  6. Salam,

    Eh rambut ngembang cantik gak tu, nmpk cam kegadisan dah, and happy girl… rambut pendek nmpk diha mcm budak pendiam jer hehehe

    Wslm

  7. cheng1979

    aemy – biasa la dia kan pediam mcm bapak dia hehehe…

  8. ieja

    cute rambut yg 1st..pose pun cute
    rambut 2nd cute jgk..tp muke nebes

  9. Salam,

    pardon YB??? bapaknya baik??? Kena pikir 80 kali la YB hahahaha

    Wslm

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s