Mari menjawab tag

TAGGING INSTRUCTIONS:
You are being tagged! The rules are to upload the 5th photo from the 5th folder on your computer.
I am told that you turn into a frog if you break the rule.

Then, the person you tag, tags 5 more people!
Please add your tagged photo to the “I’ve Been Tagged”

dsc07522

Teka gambar saper? hehehe… gambar Diha umur nak masuk 7 bulan. Gambar ni amik kat Holiday Villa Kuantan masa opis bini aku wat famili day. Lama dah tahun 2005.

5 orang yang bertuah untuk Tag ini adalah :

1. Kak Maz

2. Alauddin

3. Hajjah Roslin

4. Cik Panda

5. Kak Aida

Advertisements

6 Komen

Filed under Macam-macam

6 responses to “Mari menjawab tag

  1. Salam,

    Terima kasih kerana meletakkan nama saya yg kyute ni eh… tp apa maksudnye.. tk paham plak

  2. cheng1979

    Tak paham? check kamus hehehe

  3. aida

    kak aida pun x faham ler… dah deleted comment u hari tu… ingatkan ape ke benda tu….

  4. Salam,

    tk elok kalo dh pandai, tk nk ajo org… ilmu tkleh kedekut… Allah tak suka YB

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s