Ulang Tahun Perkahwinan

Alamak kena tag lah pulok… tapi kemudian dulu lah ye sebab yang ni lagi penting hehehe…

 

Esok 20/12/08 genap usia perkahwinan kami 5 tahun. Syukur kepada Allah S.W.T dikurniakan dengan 2 orang cahaya mata. Semoga kekal hingga akhir hayat kami. Amin. Sekejab je masa berlalu, sekarang ni dah masuk 5 tahun.  Esok kami akan menyambut ualng tahun perkahwinan dengan anak-anak. Tempat dan lokasi kejadian akan dikemas kini kemudian kay. Sebenarnya aku nak masukkan gambar perkahwinan kami, tapi semua gambar kawin printed (filem). Masa aku kawin dulu mana ade macam sekarang ni semua dalam digital kan. So kami kire kategori otai la hehehe… Nanti kalau ada masa aku akan scan atau refoto semula untuk tatapan korang… (tapi jgn gelak, gambar kawin aku dulu hensem sikit dari sekarang hehehe…)

Ok semua, Selamat bercuti ya…

Nota kaki : Boboh (bukan nama sebenar) sejak ade FB dengan Memey(bukan nama sebenar juga) jarang dah baca blog ni. Saper tau kaedah nak install YM kat pc opis ni? Aku dah buntu dah… Pc aku pas kena format langsung takleh install YM (kena block YM installer).

Advertisements

5 Komen

Filed under Famili

5 responses to “Ulang Tahun Perkahwinan

  1. Selamat ulangtahun perkahwinan yang ke – 5 .. uih dah 5 taun beb, alhamdulillah. Semoga bertambah-tambah la rezeki korang pas ni, pastu jgn lupe blanje aku.. hahaha

    hah biasa la boboh kalo dh jumpe memey.. kawan-kawan sume tolak tepi. tapi pandai kaver line punye online kul 11pm ..ahahaha

    anyway kalo ko nak install ym kat pc, ko bleh borrow i punye broadband utk install. bcoz i used that utk install ym kat pc i.. memang berkesan.

  2. nape tak boh itu gamba? heheh..

  3. zAs

    mana ada org guna YM lagi bro….? lu g tanya ct zaleha, kut2 dia tahu lah. sebab dia kat org lama. bdk2 skrg tak kenal pun YM ni. kira mcm sejarah dah lah.

    • cheng1979

      Mcm online dengan orang dari Uganda pulak… malam-malam tak online ke bai….? Cuba mengalih perhatian nampak daripada spekulasi memey ittew hahaha

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s