Diha is 4

Alhamdulillah… pada 6/12/08 genap usia Diha 4 tahun dan pada 6/12/08 ayah aku dah keluar wad. Rasa lega dan bersyukur dengan nikmat yang Allah berikan. Tahun ni kami sekeluarga tak buat birthday parti untuk Diha, since MIL dan ayah aku masing-masing dengan kesihatan turun naik, kami cuma buat doa kesyukuran pada malam 6/12/08 dan sedikit makan-makan ala-ala BBQ parti (gambar akan di upload kemudian). Doa dibacakan oleh Atok (Kajang) dan Babah dan Mama harap Diha rajin belajar pasni sebab tahun depan dah start sekolah tadika (takde masa dah dengan toy-toy ni hehehe).

Sebelum itu, pada sebelah pagi hingga tengah hari 6/12/08 kami sekeluarga ada fotoshoot dengan official photograper kami iaitu Pn Siti Ruzaimah bertempat di Taman Putra Perdana Putrajaya. Preview sikit gambar ini untuk tontonan anda semua. Thanks Siti, semua gambar sungguh ‘da bomb’ hehehe…

Oh ya, untuk melihat gambar lain atau menempah pakej fotoshoot sila layari http://ladyct.fotopages.com

Advertisements

10 Komen

Filed under Famili

10 responses to “Diha is 4

  1. eppy besday diha.. nak masuk tadika dah taun depan ehh.. comel nya gambo ngan payung merah itu…

    semoga menjadi anak-anak yang soleh dan solehah, insyaAllah.

  2. aida

    happy birthday Diha… cantiklah ngan payung merah tu!

  3. Alauddin Riayat Syah

    eppy besday Diha … tapi apsal ngan gwe dia da malu nak berfotoshoot? Maybe segan kot sebab gwe lelaki. *( diha da besa…da pandai segan dah..)

    tgk gambo payung merah ni baik je dia bergaya. Mungkin pas ni bleh suruh cik panda le shoot dia da pandai shoot gambo dah skang.

  4. cheng1979

    janji2hati – insyaallah…

    aida – akak masa nak balik tu payung tu dia tanak pulangkan huhu… masak kitaorang pujuk. last-last pujuk belikan baby alive baru dia pulangkan.

    alauddin – bro dengan lelaki dia segan kot. biasalah anak aku kan perempuan melayu terakhir…

  5. fuuh siap ada official photographer tu… hehehe gambar2 cun

  6. ha aa la Alauddin .. diha x suke ngko.. hehhe..dah jadi anak dara dah pandai la nak segan-segan.. peh ni masuk skolah dah ada boifen plak.. u wont realize when the time passed by, tiba2 ko dah jadik atokkkkk…

  7. cheng1979

    gerektua – so far gambar yang diambil amat kami puas ati dan price dia reasonable untuk kami hehe

    janji2hati – biasa la tu roda kehidupan… sekarang ni jadik bapak-bapak 20 tahun lagi (kalau umur panjang) leh jadi atok yang soleh dan tho’at…

  8. You’ve been Tagged!

    TAGGING INSTRUCTIONS:
    You are being tagged! The rules are to upload the 5th photo from the 5th folder on your computer.
    I am told that you turn into a frog if you break the rule.

    Then, the person you tag, tags 5 more people!
    Please add your tagged photo to the “I’ve Been Tagged

  9. Salam,

    gambar afiq sorg2 tu mcm muka mat saleh plak aku tgk hehehe

    anyway.. happy belated bebday dear diha. moga jadi anak yang berguna di dunia dan akhirat. Insya-Allah

  10. cheng1979

    Thanks Hajah

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s