Promosi sebelum iklan

Camner tajuk atas tu? takpelah kasi korang pikir la ye… Oklah apa yang aku nak promosi kat sini rumah apartment yang isteriku beli dan akan disewakan kepada sesiapa yang berminat.

dsc00367

Abaikan lah ye yang tengah-tengah tu. Biasalah tengah minor renovation. Semasa entri ini ditulis dikhabarkan rumah ini telah siap sepenuhnya minor renovation ittew. Kemasukan segera Disember 2008.

Di mana? Menara Sri Jati Setiawangsa. 100 meter ke Giant Setiawangsa, Stesen Minyak Petronas, Mc D, 50 meter sahaja ke Jusco AU (serius).

Berapa bilik? 3 bilik tidur, 2 balkoni, 1 tandas dan 1 yard.

Berapa Sewa? Akan ditentukan kemudian, tunggu….

Berminat? Tinggalkan komen anda.

Advertisements

14 Komen

Filed under Uncategorized

14 responses to “Promosi sebelum iklan

  1. yard tu ape.. i kureng paham lah.. hehehhe

  2. cheng1979

    yard tu kire ade satu tempat untuk sidai-sidai baju gitu… nak buat stor pon boleh. Tapi sesuai la letak mesin basuh sebab kat yard ni ade pili air dengan lubang air menyalurkan air kumbahan.

  3. kumbahan ape lak ni? air basuhan la…

  4. aida

    hah kak aida tahu rumah tu kat mana. AU2 Ulu Klang… dekat sekolah kebangsaan tmn setiawangsa. anak2 kak aida sekolah situ dulu. kak aida dok kat blok Menara Seri Mahang (quarters polis)dari 1989 hingga 1999. best dok kat situ. segalanya ada ! sekolah kebangsaan tmn setiawangsa, klinik, petronas, pasar malam, nursery … ahhhh mcm2 ada…. gambar kat atas tu menunjukkan bilik 1 & 2. bilik 3 ditepi pintu masuk. ruang tamu dan ruang makan luas dan ada koridor di ruang makan dan bilik utama. kalau sewa rasanya RM600 kot. mungkin lebih tak tahu pulak ! boleh iklankan di Giant Supermarket atau 7 Eleven. sekejap adalah org call…

  5. cheng1979

    my wife – ala same la tu.

    kak aida – yup tepat sekali gambaran yang diberi. Kat depan MSN tu dah bina Jusco AU2. Kalau dari Menara Seri Jati naik jejantas dalam 50 meter jalan kaki je sampai Jusco tu. Situ banyak kemudahan. Sewa saya belum survay lagi kat situ.

  6. air kumbahan? wahahhahahhahhahaha

    jusco tu bila nak bukak? ari tu aku lalu situ tgk building nya warna warni… menarik..

  7. cheng1979

    Dengar cerita bulan 12 ni… sebab aritu aku ade lalu ade tulis pra pembukaan Jusco AU. Pasni aku pi jusco jalan kaki jer hehehe… dan bertambah sesaklah area situ.

  8. Assalamualaikum…
    terjumpa plak blog ni.

    Saya nak sewa blh?
    Saya pernah stay kat tingkat 14 menara sri jati selama 2tahun.
    & skang sy mencari umah lg di situ.
    Sewanya mmg RM600 mcm k.aida ckp tu.

    Ni tingkat berapa ek?
    Saya seriyus nak sewa ni.
    Bajet nak masuk bln 1 2009,
    tp tuan umah ckp suh masuk bln 12 2008..
    blh la kut.. tu pon kalo xde yg nak masuk lg la.

    Tuan umah blh bg kontek number?
    Sy seriyus ni 😀
    012 – 330 8551

  9. Tuan umah suruh sy gi tgk umah bile2 pon blh.
    [skang stay au5]
    Nak suh bg duit booking dulu pon blh..
    sbb sy mmg seriyus ni.
    Sewa umah sy mmg blh byr ontime [pd hari gaji kerajaan] 😀

  10. cheng1979

    deidaa – ooo u ade post komen kat cni ke? sori saya tak perasan lama tak bukak blog. bz sket tapi tadi kita dah jumpe so rasanya tak sempat promosi rumah ni dah ada org nk booking ok thanks.

    gerektua – tulah tu… sape-sape nak promosi rumah boleh la tumpang kat blog ni hehehe…

  11. wah ada org yang sgt seriyusssss nak sewa.. bagus nie.. boleh la blanje kawan-kawan nanti..

  12. -cheng- ehehehe kira promosi gak aaa.. tp kat blog!
    Xsesia sy meng’gugel’ MENARA SRI JATI.. hehehe!
    ni bley add link blog sy nih..
    & sy nak add link blog ni sama & k.diana skali 😀

    -janji2hati- nak tumpang 2kaki mintak blanja =))

  13. cheng1979

    janji2hati – mintak belanja kat bini i… bkn kat i.

    deidaa – saya pon add link blog awak kat sini. Thanks.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s