Happy Birthday…

Semalam 21/9/08 hari lahir isteri aku yang ke 30.Semalam juga aku belanje makan berbuka puasa di Crown Plaza Hotel makan bufet sempena hari lahir isteri aku yang ke 30.Happy Birthday yang… umur dah 30,semoga berjaya dengan apa yang dilakukan (kerjaya dan belajar).Ini kali ke 3 kami makan di sini dan makanannya so far sedap dan banyak pilihan.Dari kuih raya hingga ke daging rusa bakar (sedap ok yang ni). Harga pon bole tahan RM 90++ sekepala.Tapi bini aku dapat 50% diskaun sebab join privillege.Kalau nak Join bagitau la aku.Harga tak mahal dan aku rasa berbaloi sebab banyak diskaun untuk hotel-hotel tertentu dan dapat bilik free duk hotel guna privillege kad ni.

Sebelum tu (Sabtu 20/9/08)kami dah meraikan di Chili’s KLCC bersama-sama dengan adik-adik ipar aku dan mama.Makanan pon sedap jugak dan kekenyangan sepanjang malam.Okaylah enjoy all the foto.

Advertisements

3 Komen

Filed under Ucapan

3 responses to “Happy Birthday…

  1. Happy Bufday to youuu.. happy bufday to you.. happy bufdayy to diana… happy bufday to youuuuu…

    gambar last skalik tu diha ke? amboi habis ke makan tu?

  2. ur wife

    timacih la syg ye wat entry ni.. terharu seh… heheh.. dah masuk 30an ni… anyway, thanks for the treat yesterday…

  3. happy bebday to diana. wish u luck in everything 🙂

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s