Kuiz

Satu hari satu entri hahahah…. jangan le seksa aku camni kawan-kawan. Idea tu ade tp biasalah bulan puasa ni sejuk otak pon beku sikit.

Ok jawab kuiz ni. Berdasarkan gambar dia atas, sila pilih jawapan yang tepat.

A. Semasa saya mengundurkan kereta, seekor lembu sedang nyenyak tido dikawasan parking tersebut.Atas dasar perikemanusiaan saya tidak mengejutkan lembu tersebut.

B. Makcik kleaner sedang mencuci sebahagian parking tersebut, jadi saya hanya mengundurkan kereta separuh sahaja.

c. Sensor kereta saya terlalu hebat. Dalam jarak 1 meter telah mengesan objek kereta di belakang.

D. Saya memang gagal ujian memandu dalam bab parking kereta.

E. Saya seorang yang gagal a.k.a loser

To bro Saiful happy birthday yang ke 33. Wau… cepat betul masa berlalu ye bro.Nak kencing umor tak bleh dah ni 33 kalu terbalikkan tetap 33 gak hahaha..,

Advertisements

18 Komen

Filed under Kuiz

18 responses to “Kuiz

  1. Alauddin Riayat Syah

    thanx bro… jawapan kuiz tu kalau gwe kata sedang mencari mangsa untuk meletakkan kotak rokok boleh ker? muehehehe

  2. mai yg ada super power

    jawapan saya utk kuiz di atas…ermm, kerete itu tgh main galah panjang..hehehehe 😛

  3. YB Cheng

    hahaha tu ari2 kena tuh.mujur la skrg ni bulan puasa kotak rokok pon simpan kat rumah.Kalau tidak, aku tgk cermin pandang belakang nampak kotak rokok ciss

  4. Alauddin Riayat Syah

    itu myvi silver bila kita mau test letak kotak rokok meh? ajak le pentadbir yang berlagak sama kasut baru tu

  5. Jawapannya :

    F : supaya ada ruang untuk orang naikkan wiper belakang kete saya.

  6. Haih hebat jugak ni.. baru 2 hari buat blog dah 120 hits!

  7. pentadbir

    boleh difikirkan utk letak kotak rokok kat keta baru tu. bagus tul idea ni. siapa lah yg letak kotak rokok tu ek???????
    to sayfool hepi besday. moga panjang umur dan barang…

  8. YB Cheng

    Alauddin – kan kita dah plan nak wat bang bang boom letak keta dia cam kat hard rock cafe tu

    janji2hati – wau ade F pulok,ape kata kita letak kotak rokok kat kelisa itam muehhhh hehehe

    pentadbir – ewah kalu mengenakan org cpt je lu ye bro.siapla lu bwk keta lu kitaorg alihkan letak atas bumbung utk raya ni.patung tu siap2 pakaikan baju melayu

  9. OOOOOOOOOoooooooooo koranglah yg letak rokok2 nie ek… smapai keta lynn comel pun jd mangsa!!!!

    tunggu korang ek

  10. jawapan utk kuiz tu YB…

    menjamin keselematan kete drp dilanggar.. tgk kete i dulu… jadi korban sbb paking ikut peraturan hahahaha

  11. Joyo_sintono

    Wak rasa jawapan yg logikla, sebenarnya kat belakang tu ada sebiji kereta kancil parking. Tapi dah kuar.

    Tp jawapan D & E tu pun boleh pakai.Bergantung pd keadaan jugakla.

  12. Joyo – wah keji jawapan D & E.Bile nak bukak blog joyo_sintono?sedap nih nama blog ni

  13. cheng1979

    Aemy – penah kena ke?Sape hisap rokok tu dia la yang wat.Amboi berhati-hati sampai 1 meter lebih jarak dia.Melampau betul

  14. al i tau saper… biorlah.. tuhan akan membalas hambanye yg teraniaya

  15. Nak sorok la kete aku pas ni.. kang bukan kotak rokok je, kotak kasut pun ada..

    Alah YB Cheng, dah ade blog takkan gambo kotak-kotak lagi kot?? Tukau – tukau!

  16. cheng1979

    janji2hati – dah tukau dah.see see hehehe

  17. hahahaha maz sayang.. nk sorok kete mana? apa kate tukar plat kete or beli kete baru… pasa tu.. diam2 jer… takdelah jadi mangsa korban benda terbuang

    gara2 cepat nk hantar msg kt blog ko YB.. i dapat msg nie

    “Anda terlalu cepat mengirim komen. Sila perlahan sedikit.” HMAPEH!!!!!!!!!!!!!!!

  18. cheng1979

    aemy – hahaha… aku penah kena dulu.Laju sangat ke aku taip hehehe…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s