Selamat Berpuasa

Rasanya masih belum terlambat untuk mengucapkan selamat berpuasa.Maklumla baru bukak akaun wordpress.Hari ini Isnin 8 September 2008 bersamaan 8 Ramadan 1429.Kami sekeluarga mengucapkan selamat menjalani ibadah berpuasa dan selamat untuk membeli belah untuk raya nanti hehehe…

foto credit to mr duke of republic

foto credit to mr duke of republic

Advertisements

19 Komen

Filed under Ucapan

19 responses to “Selamat Berpuasa

  1. Alauddin Riayat Syah

    ni cuak ke apa? takut pentadbiran ada blog dlu ke bai… apa lagi open kambing pangganglah…

  2. yahoo.. aku yang first submit comment.. Tahniah la ye dah ada blog.. tapi lepas ni kena sabar la menangkis segala kutukan.. ahhaha

  3. cheng1979

    alauddin pentadbiran nak bukak pon terkial-kial lg tu.takpe bg dia masa sikit hehehehe…

    maz ala sori ler aku terklik si aluddin nyer komen dl kalu tidak ko yg first.yeah ai byk idea leh menagkis sumer kutukan

  4. alaa apa ni tiru i punye layout..ko pilih la yang lain byk lagi tuuuuuu…

  5. Alauddin Riayat Syah

    tak ori sungguh..cari le warna lain. Kan banyak tema tu.. pilih lain laaa

  6. PENTADBIR

    nampak kekampungan lah blog member wa ni… alah, akak… mamat ni kan buta english, tu yg tiru org punya. kita hidup ni tak perlu nak berlagak pandai sgt. perlu ngaku klu bodoh sbb bodoh tak bermakna kita tak boleh pandai. cuma klu bodoh sombong je yg akan bodoh selamanya. tu lah, dulu org suruh belaja, tak nak. kan degree beli je skrg ni. sukanya aku komen kat blog kampung ni…

  7. Yeke sama? ptt la aku pegi blog ko apsal kaler same takde beza dgn blog aku konfius kejab.xpe2 i tukar skrg jugek

  8. cheng1979

    Ala pentadbiran biasa la, dl ai blajar IT in Biology.Tapi ok la beb ada broadband paling mahal kat malaysia hanya baca akhbar sajer?kesian org-org yang telah buat penyelidikan teknologi terkini

  9. takpe YB Cheng.. i dun mind.. biasa la org baru belajar.. jgn patah semangat plak nak berblog. Baru satu entry dah byk kena komen.. hehhee..

  10. PENTADBIR

    hahahahha…. cheng buat lawak di bulan ramadhan yg mulia ni….!

  11. cheng1979

    Hahaha… puasa bro biasalah.Ni nak mintak pertolongan Puan Kak Maz ni takpe2 discuss later kang pentadbiran tau…

  12. mai yg best

    org cheng ada blog?okielah tu..hahahahahahha.. :p selamat berpuasa pada ko n family ko gak..

  13. PENTADBIR

    takut gak cheng dgn kutukan pentadbir yer…. kih kih kih… sabar je lah cheng… mmg lu ramai yg tak suka, nak buat mcm mana…!

  14. haih kata satu hari entry.. mana entry hari ni? we want entry! we want entry!

  15. YB Cheng

    amboi sabau ade entri bru sabau…

  16. cheng1979

    Kita kena la ikut perkembangan terkini mai. Zaman dah berubah dunia dah maju hehehe

  17. erm.. cik mai bila lagi nak ada blog?

  18. waaaaaaaaaaaa…mai akhirnye bersuara… hang bukak jugaklah mai hehehe

    selamat berblog YB… semoga ianya tidak mengharuskan hidup mu

    keje tetap jalan k

  19. apa2 pon i nk bg komen ckitlah kt blog nie…

    butang nk g menu utama takde… mcm2 la sistem tk siap lg… dh nyebok invite org…

    bila click menu kt bwah sekali.. kosng… isssshhhhhh haru biru aaa

    cubelah siap umah cantek2 dulu… baru expose kt org….

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s